Hallókészülékek fajtái

A Victofon az első magyar hallókészülék gyártó, hallókészülékei ma is igen népszerűek hazánkban.

0

HALLÓKÉSZÜLÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA - HALLÓKÉSZÜLÉK SZAKÜZLET

 

 

http://fundafon.hu/

dr. Süveges Kinga

fül-orr-gégész, audiológus

Szent Rókus Kórház
Szakrendelő Intézet
Audiológia Szakrendelés
1085 Budapest, Stáhly u. 7-9.
V. emelet 517.
Telefon: 06-70-376-4361

 

A Victofon hallókészülékekről

A Victofon hallókészülékekről

VictofonA Victofon viszonylag egy fiatal cég, közel két évtizede van a piacon, de már 37 féle termékük közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. A cég nemcsak hallókészülékek gyártásával, hanem hallásszűréssel, beszédértés-vizsgálattal, fülzúgás terápiával, utógondozással és szervizeléssel is foglalkozik. Magyarországon a legnagyobb hallókészülék gyártóról van szó, ami emellett az egyik legszélesebb termék portfólióval rendelkezik.
A Victofon az első magyar hallókészülék gyártó, hallókészülékei ma is igen népszerűek hazánkban. Mérnökeik persze nemcsak a magyar technológiai adottságokat, hanem a külföldi tapasztalatokat is felhasználják a saját gyártású hallójárati és fülmögötti készülékek fejlesztése során. Mindezzel azt a célt tűzték ki magunk elé, hogy a legkülönbözőbb igényeknek megfelelő egyénre szabott hallókészülékekkel lássák el ügyfeleiket.
A cég 1993-ban alakult meg és egy évvel később kezdte meg az egyéni hallókészülékek gyártását. 1995-ben együttműködést írt alá a MED-EL céggel a cochleáris implantátumok hazai ellátására. 1999-ben megkezdik a digitális hallókészülékek gyártását és forgalmazását. 2002-ben áttérnek az ISO 9001:2000 szabványra. 2005-ben nyílnak meg az első saját üzemelésű szakrendeléseik Budapesten és vidéken egyaránt.
2009-ben a Victofon elnyeri a legjobb partner díját a világméretű Sonic Innovations cégtől.
A hallójáratban elhelyezkedő hallókészülékek Budapesten készülnek és magyar és amerikai fejlesztéseket is felhasználnak hozzá. A hazai gyártóközpont előnye, hogy egyéni füllenyomat alapján készülő hallójárati hallókészülék típusok néhány nap alatt elkészülnek, valamint bármilyen egyedi kérés teljesíthető.
A fülmögötti készülékek esetében is jelen van a magyar és az amerikai fejlesztés, ami kiegészül angol gyártmányokkal is. Közép-Európában ez a cég fejlesztett ki elsőként külső hangszórós fülmögötti hallókészülékeket. Ezeket a hallókészülékeket szintén budapesti gyártóközpontunkban gyártják, amiket kizárólag hazai ügyfelek próbáltak és véleményeztek, így fejlesztéseiknél az itthoni igényeket, készülékviselési szokásokat vették figyelembe.