Hallókészülékek fajtái

A Starkey hallást segítő készülékek története.

0

HALLÓKÉSZÜLÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA - HALLÓKÉSZÜLÉK SZAKÜZLET

 

 

http://fundafon.hu/

dr. Süveges Kinga

fül-orr-gégész, audiológus

Szent Rókus Kórház
Szakrendelő Intézet
Audiológia Szakrendelés
1085 Budapest, Stáhly u. 7-9.
V. emelet 517.
Telefon: 06-70-376-4361

 

A Starkey hallásjavító készülékeiről

Starkey-2A Professional Hearing Aid Service vállalatot 1967-ben alapította meg Bill Austin a minnesota állambeli St. Louis Parkban. Ekkor még csak hallókészülékek javításával foglalkoznak.
1971-ben megvásárolja a Starkey Laboratoriest. 1973-ban piacra dobják első fülbehelyezhető készülékeket, nem sokkal ezután pedig a Starkey lesz a világ vezető hallókészülék gyártója a világon.
1976-ban megnyitja első angliai leányvállalatát, majd nem sokkal később a Starkey megjelenik Torontóban, Glencoe-ban, Hamburgban és Párizsban is.
1983-ban Ronald Reagan elnök bekapcsolódik a Starkey INTRA programjába, hogy a hallókészülékek szélesebb elfogadására ösztönözzék az embereket. Ezzel megnő az értékesítés az egész iparágban.
1993-ban születik meg a Tympanette termékük, ami az első olyan hallókészülék, ami teljesen illeszkedik a hallójáratba.
1999-ben jelennek meg a Cetera és az Aries modellek, melyek már digitális alapon működnek.
2001-ben indítják el Genesis családjukat, ami az iparág legátfogóbb termékcsaládja lesz.
2004-ben Elthon Johnnal egy jótékonysági kampányt indít a cég, majd létrejön a William F. Austin Center, ami Starkey kutatóközpontja.
2006-ban megjelenik az első olyan hallókészülék, ami teljesen új módon használja a digitális technológiát - ez a Destiny.
2008-ban a Zon forradalmasítja a hallókészülékek gyártási módját.
2009-ben megjelenik az Architecture, a multi-core, nyitott architektúrájú termék.
2010-ben a Wi Series és az S Series modellek, amik vezeték nélküli technológiával rendelkeznek és bármilyen audio eszközre rácsatlakoztathatóak.
Tavaly megjelentek a cég láthatatlan hallókészülékei, idén pedig számos újítást hoztak be a piacra, így a SurfLink Mobile-t, ami lehetővé teszi a kihangosított telefonbeszélgetéseket. 
A Starkey termékei kiválóak mind a gyermekek és a gyermekek számára és szintén fülmögötti és fülbe helyezhető modelljei is vannak.